Verdens bedste havregrynskager


Opskriften fundet i et eller andet blad for mange år siden

De er enkle og nemme at bage – og smager fantastisk.

så kommer opskriften på  havregrynskager her…

100 g havregryn
75 g smeltet smør/margarine
1 æg
125 g sukker
1 spsk. Mel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:

Smelt smørret og vend havregrynene i.  Lad det trække i 10 – 15 minutter.

Pisk æggene tykt med sukker.

Vend mel, bagepulver og vaniljesukker i.

Vend havregrynsblandingen i til sidst.

Kom bagepapir på en plade. Sæt dejen på med en lille ske. Der kan være max. 9 kager pr. plade.

Bag dem ved 200 grader i 8 – 10 minutter. De skal være lysebrune i kanten, men pas på de ikke bliver for mørke.

Lad dem afkøle let på pladen, før de løsnes og lægges på en bagerist. Læg i kagedåsen, når de er helt kolde.

Jeg bager altid dobbelt portion – de skal nok blive spist!!!

Havergrynskager

jeg vil sætte stor pris på hvis du fortæller mig hvad du synes om mine havregrynssmåkager

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s