GUU-GUA foreningen….


Jeg skrev for nogle dage siden til GUU-GUA foreningen, for at hører om foreningen, om fokus udelukkende ligger på den yngre generation, fordi jeg har svært ved at finde oplysninger omkring en ældre generation, som jo jeg selv tilhører, og fordi at selv om medlemskabet i GUU-GUA foreningen ”kun” er 300 kroner pr. år, ja så er det mange penge for mig, så ja jeg ville hører om der også er aktiviteter for de ældre med GUU og GUA, eller om det hele handler om børn, unge og forældre.

Det er ikke fordi jeg ikke synes at det er rigtigt godt at der er et sted hvor der er råd, støtte og vejledning at hente for de forældre hvis børn får eller har diagnosen GUU eller GUA, jeg ville bare ønske at der også var et sted for voksne med GUU og GUA, så sådan nogle som mig også kunne får gode råd, støtte og vejledning, men ja GUU-GUA foreningen har ikke svaret på min mail, hvilket så kan betyde forskelligt i min verden.

1: de ved ikke hvad de skal svar
2: de er total ligeglade med mail henvendelser
3: foreningen GUU – GUA er kun for børn og unge samt deres forældre.
4: min mail er blevet glemt

Hvis du har erfaringer med GUU-GUA foreningen vil jeg rigtig gerne hører om dem om de er gode eller dårlige, betyder ikke noget, så smid en kommentar og lad mig hører din mening, 1000 tak.

PS: Hvis jeg skulle få et svar på min mail, skal i nok hører noget

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s