Smagsprøve gribbene, hvad lærer de lige deres børn, Julehygge??


Jeg er simpelthen nød til at få luft for det her, jeg fatter ganske simpelt ikke hvorfor folk opføre sig som om at, alt mad & drikke forsvinder fra jordens overflade om ganske få sekunder når der er smagsprøver i butikkerne, hvad er der lige som får folk til at smide normalt opførsels væk på grund af 1 ml smagsprøve på en ny øl eller julegløgg?

Jeg fatter simpelthen ikke hvad der får folk til at skubbe og masse sig frem i mængden af mennesker for at få et lille bette stykke ost, som du dårligt kan smage, smagen på fordi det er så lille.

Det er jo ikke fordi, de små boder med smagsprøver lover en million kroner, til den der hurtigst kan få sig pløjet igennem kødranden af mennesker som prøver at nå frem til et lille stykke clementin.

Jeg synes godt nok at folk opfører sig som en flok sultne gribbe omkring et ådsel på savannen, og helt ærligt hvad fanden er det lige de lærer deres børn, i kampen om den ene milliliter øl?

At det er helt okay at skubbe til gamle fru. Hansen, for at komme frem, eller det er okay at vældet lille Sofie, fordi der er noget som du gerne vil have? Eller at det er helt ud normalt at svinge rundt med indkøbsvognen, så den rammer klapvognen så Peter som sidder i den får fingrene klemt?

Helt ærligt er der nogen der bliver lykkeligere af at smage på en lille bette smagsprøve?

Måske handler det mere om at vi lever i et samfund som er så egocentreret at vi kun kan tænke på os selv, og endelig bare vil skide på alle omkring os, for hvad hulen kommer deres situation os ved.

Jeg siger bare hvor er julehyggen henne i at skubbe, masse og træde på andre mennesker for at smage årets nye julegløgg.

Lad mig endelig hører dine tanker

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s