Gulerodssuppe med ingefær og kokosmælk


Det er skønt med en skål varm suppe på en kolde vinterdag, så her er en opskrift på gulerodssuppe til netop sådan dage, opskriften har jeg fra et eller andet blad, kan ikke lige huske hvilket.

Gulerodssuppe med ingefær og kokosmælk til 4 – 6 personer

Du skal bruge:

1 kg gulerødder
300 g søde kartoffel
4 fed hvidlæg
1 klump ingefær
2 grønsagsbouillon terninger
1 dåse kokosmælk
1 tsk chili
salt og peber
½ til 1 liter vand:

Topping

frisk persille
hjemmelavede rugbrødscroutoner
cremefraiche

Sådan gør du:

Skræl gulerødder, kartofler og ingefær og kom det i en gryde sammen med vand chili og grønsagsbouillon.
Kog under låg i ca. 10 minutter:
blend suppen til suppen er jævn og cremet
tilsæt kokosmælk, salt og peber.

Croutoner

Du skal bruge:
8 skiver rugbrød
4 fed hvidløg
salt
olivenolie ca. 1 spsk til 2 håndfuld brød

Sådan gør du:

skær brødet i tern
svits det på en pande i olivenolie og hvidløg
fordel derefter brødternene på en bageplade med bagepapir
drys med salt og bages i ca. 15 minutter
husk at vende brødternene jævnligt.

Tak for du læste med – 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s