Kakaomousse med mokkasirup


Kakaomousse med mokkasirup er en super nem og lækker dessert som jeg er sikker på du vil elske lige så meget som mig, denne her opskrift er til 6 personer.

Du skal bruge:

4 blade husblas
3 spsk kakao
1 dl mælk
1 dl syrnet fløde
2 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
3 pasteuriserede æggehvider (1 dl)

Sådan gør du:

læg husblas i blød i rigelig koldt vand
bland kakao og mælk i en gryde og giv det er opkog
tag gryden af varmen
Tag husblassen på af vandet og klem overskydende vand ud.
kom husblassen i den varme kakaomælk og rør rundt så den smelter
pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret til helt hvidt skum
pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret
rør den syrnet fløde i kakaomælken
pisk lidt af de stive æggehvider i kakaomælken
vend kakaomælken og æggeblommeskummet og resten af de stive æggehvider sammen på en gang
Hæld kakaomoussen i pæne glas, portionsskåle eller en stor skål og stil den i køleskabet mindst i 2 timer.

Mokkasirup

Du skal bruge:

75 g brun farin
¾ dl vand
2 tsk neskaffe eller ¾ dl stærk kaffe i stedet for neskaffe og vand.

Sådan gør du:

giv vandet et opkog med farinen
rør neskaffen ned i siruppen
server mokkasiruppen sammen med kakaomoussen så man selv kan hælde på.

Tak for du læste med – 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s