Bloody Mary-suppe


bloody mary suppe

Bloody Mary-suppe med kalkun, er en lækker suppe, og som får sin skønne farve fra de modne tomater, her har du opskriften, og jeg glæde mig til at hører din mening.

2 personer

8 modne tomater (gerne store stilktomater)
2 skalotteløg
4 stængler bladselleri
2 røde chilier (4 hvis suppen skal være ekstra stærk)
4 spsk. worcestershiresauce
4 spsk. HP-sauce
4 spsk. citronsaft
4 spsk. økologisk tomatketchup
100 g kalkunbryst
¼ tsk. salt
1 spsk. sojasauce
Olie til stegning

Sådan gør du:

Skær tomaterne i grove stykker. Pil skalotteløg-ene og skær også dem i grove stykker. Fjern chiliernes kerner og skær dem og bladsellerien i mindre stykker. Kom alle grøntsagerne i en blender sammen med worcestershiresauce, HP-sauce, citronsaft og ketchup. Blend i ca. 1 minut, til blandingen har en jævn, fyldig konsistens. Hæld den over i en gryde og kog den op. Kog suppen i 10-15 minutter.

Skær kalkunkødet i meget små strimler og gennemsteg dem i olie på en grillstegepande med lidt salt og sojasauce i ca. 8-10 minutter. Anret suppen i to tallerkener. Kom kalkunstrimlerne oven på suppen og server.

Fra Lene Hansons “Supper”.

Tak for du læste med – 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s