Morgenfrue kryddersmør


Morgenfrue kryddersmørret smager rigtigt dejligt på kogte majskolber og det er også skønt til nye kogte kartofler.

Du skal bruge:

250 g blødt smør
1 helt, nyt hvidløg
4–5 ansjosfileter
1 spsk. skyllede saltcapers
citronskal af 1 stor eller 2 små citroner, kun det gule
2 dl morgenfruekronblade

Sådan gør du:

Hak hvidløg, ansjoser, og riv citronskal meget fint, bland det rigtigt godt sammen med det bløde smør og blomsterblade.
Gem lidt blade til pynt.

Opbevares i en tætsluttende beholder i køleskab. Smørret kan holde sig i fem dage.

Tak for du læste med – 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s