Hvem er jeg

Hej jeg er Merian aka Rumpenissen, og blev født i 1966. jeg bor sammen med min teenager søn og to små hunde, ikke langt fra vikingeborgen Fyrkat.

Der er rigtig mange ting som jeg holder af og elsker i livet, på første pladsen kommer mine børn, der er ikke noget som kan vælde dem af pinden, de er og bliver min største kærlighed.
Jeg kan ikke komme uden om min mor, når jeg tænker på de ting som jeg elsker, for hun har alle dage været en sikker havn i mit liv, og så er der min bror.

Jeg kan ikke komme uden om mine små hunde, de har selvfølgelig en kæmpe plads i mit liv, og ja til tider er de trælse og der regner når de skal ud og går, men alle de smil de giver mig i løbet af dagen, overskygger hurtigt gåturen i regnvejr.

Og så er jeg forelsket i små øjeblikke, for mig er små øjeblikke, det som man tænker tilbage på, det er alle de skønne minder som man har skabt på sin vej igennem livet, de små ting som bringer et smil til ens læber når man tænker på dem, det er traditionerne som man har haft med fra sin barndom og har givet videre til sine børn, og det er alle de ny traditioner man har skabt sammen med sine børn, og som man håber de vil bringe videre til deres børn.

De små øjeblikke er ens datters første smil, eller da ens søn sagde mor for første gang, den første jul, skovturen på stuegulvet, julemanden som kom med gaverne, gåturen i skoven mens der er snevejr, at læse et eventyr, men vi sidder under dynen i sofaen, drikke varm kakao under halvtaget, mens der er tordenvejr og alle de andre små dyrebare øjeblikke som har været med til af forme ens liv.

Vikingeborgen Fyrkat

Vikingeborgen Fyrkat

Hilsen 

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s